Kokoonnu ja herkuttele meren äärellä

Yritysjuhlat, henkilökunnan kesätapahtumat ja virkistysretket, palaverit, kesäjuhlat, syntymäpäivät ja muut perhejuhlat… Villa Hällebon huvilassa toimivan ravintola Pihlajasaaren henkilökunta hoitaa yksityistilaisuudet joustavasti, luotettavasti ja vankalla kokemuksella. Pihlajasaari on oivallinen paikka järjestää kesätapahtumia niin pienelle kuin vähän suuremmallekin ryhmälle.

Kartanohenkinen miljöö on viehättävä meren ympäröimä kokonaisuus. Täällä viihtyvät kaikki lapsista vanhuksiin ja stadilaisista ulkomaan vieraisiin. Ravintolan meriterassi sijaitsee kalliolla, josta on upea näköala avomerelle etelään päin. Ravintolalla on myös ns takaterassi, josta avautuu merinäköala pohjoiseen, kaupunkiin päin.

Saaristolaispöytä on suosikki

Tarjoamastamme ryhmämenusta löytyy ryhmällesi varmasti sopiva vaihtoehto. Perinteinen kalapöytä on juhla-ateria saaristolaisperinteitä kunnioittaen. Tarjolla on kalaa eri muodoissa: savustettuna ja graavina, lohta, silakkaa. Saaristolaispöytään kuuluu myös salaatteja, lämmin ruoka sekä saaristolaisleipää. Saaristolaispöytä on tilattava etukäteen. Se on tarkoitettu ryhmille, joiden minimikoko on vähintään 30 henkilöä.

Ravintolassamme on täydet anniskeluoikeudet. Tarjolla on olutta, siideriä, viiniä sekä väkeviä alkoholijuomia.

>>Tarkastele kokouspaketteja ja menuvalintoja