Ravintola Pihlajasaaren tilat soveltuvat monipuolisesti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Meillä onnistuu erinomaisesti esim. hääjuhlien, synttäribileiden, yritysjuhlien, palaverien ja virkistyspäivien järjestäminen. Erityisen suosittu paikka Pihlajasaari on erilaisten kesätapahtumien järjestämiseen.

Kartanohenkinen miljöö on viehättävä meren ympäröimä kokonaisuus. Täällä viihtyvät kaikki lapsista vanhuksiin ja stadilaisista ulkomaan vieraisiin. Ravintolan meriterassi sijaitsee kalliolla, josta on upea näköala avomerelle etelään päin. Ravintolalla on myös ns. takaterassi, josta avautuu merinäköala pohjoiseen, kaupunkiin päin.

Kokoustilassa, joka on eristettävissä ravintolasalista, pääsee omassa rauhassa kokoustamaan ja nauttimaan maittavasta ruuasta.

Ruokatarjoiluiden järjestämisestä vastaa ravintola. Ravintolalla on täydet anniskeluoikeudet.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme:
myynti@therongroup.fi
Puh 020 787 9720

Pakosaari – täydellinen virkistyspäivän arvoitusseikkailu!

Tiedossa työpaikan tiimipäivä, virkistyspäivä, vuosijuhlat tai läksiäiset? Yllätä tiimisi ja varaa meiltä jännittävä ja vauhdiskas Pakosaari-ulkoilmaseikkailu!

Pakosaari on Exit Room Helsigin tekijöiden tuottama uniikki ja liikunnallinen, useamman tunnin kestävä seikkailu. Tiiminne kuljetetaan veneellä kuvankauniille Pihlajasaarelle Helsingin edustalla – tehtävänne on estää suuri katastrofi ja ratkaista lukuisia arvoituksia ja tehtäviä voidaksenne lopuksi poistua saarelta helpottuneina ja onnellisina sankareina. Voitte tehdä historiaa ja pelastaa Suomen ydinkatastrofilta. Onnistutteko tehtävässä?

Kyseessä on hauska ja virkistävä tapahtuma, jossa liikunta yhdistyy tiimityöskentelyyn. Tapahtumaan onkin hyvä varustautua liikkumiseen soveltuvilla kengillä ja vaatteilla. Tapahtuma on varattavissa 12.5.-1.9.2019.

Henkilömäärä: 12-50 hlöä tai sopimuksen mukaan
Kesto: 2,5 tuntia